Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

James Garner har signerat nytt långtidskontrakt

Embed from Getty Images

Manchester United meddelar på fredagen att den unga mittfältaren James Garner har signerat ett nytt långtidskontrakt med klubben. Det nya kontraktet sträcker sig till sommaren 2022 och kommer förstås med ett optionsår.

Det engelska U18-landslagets lagkapten – han föddes i januari 2001 – fick göra sin a-lagsdebut med ett inhopp mot Crystal Palace i februari. I somras följde han med på a-lagets försäsongsturné och utöver debuten har han vid några tillfällen varit oanvänd avbytare.

Annars har han den här säsongen växlat mellan spel i juniorlaget och i reservlaget. Att det är en mittfältare som United har stora förhoppningar på råder ingen tvekan om.

Vi gratulerar James Garner till det nya kontraktet! Låt oss hoppas att vi får se mycket mer av honom i a-laget framöver!

Adepterna: Tahith Chong, James Garner, Angel Gomes och Mason Greenwood