Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Resultat (damlaget): Charlton Athletic – Manchester United 1-2

Manchester Uniteds damlag gick upp i tabelltopp efter 2-1 mot Charlton på bortaplan. Katie Zelem gav United ledningen på straff efter knappa timmen och kort därefter kunde Jess Sigsworth utöka efter en hörna. Kit Graham reducerade men United höll undan till seger.

Samtidigt vann Sheffield United mot Tottenham, vilket gav United möjligheten att passera Londonlaget. Manchester United-lånet Ebony Salmon gjorde mål för Sheffield United, framspelad av målvakten Fran Bentley (också på lån från United).

En utförlig matchrapport kommer.

Charlton Athletic – Manchester United 1-2 (0-0)

FA Women’s Championship, 24 mars


0-1 (57) Katie Zelem (straff)
0-2 (63) Jess Sigsworth (Zelem)
1-2 (82) Kit Graham


Uniteds lag: Chamberlain; Harris (Arnot 67), Palmer, M. Turner, Greenwood; Zelem, Green (Devlin 58), Toone (Smith 89); Sigsworth, James, Galton


SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK