Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Barcelona

Imorgon stundar Champions League på Old Trafford när Barcelona kommer på besök. Katalanernas trupp fick vi reda på så tidigt som igår. Ikväll tittar vi på vilka som tar plats i Uniteds.

Solskjaer bekräftade under dagens presskonferens att både Ander Herrera och Nemanja Matic är frågetecken, där den förstnämnde troligen inte lär komma till spel. Att de båda dessutom inte dök upp när truppen anlände till spelarhotellet får ses som tecken på att vi inte lär få se någon av dem imorgon. Antonio Valencia, Matteo Darmian, Alexis Sanchez och Eric Bailly missar definitivt matchen.

En spelare som däremot dök upp var 18-årige James Garner, som för övrigt ingick i truppen när United åkte till Paris, ni vet den där kvällen.

Embed from Getty Images

De spelare som Manchester Evening News skymtade på vägen till hotellet var följande mannskap:

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant

Försvarare: Marcos Rojo, Diogo Dalot, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Phil Jones, Ashley Young

Mittfältare: Paul Pogba, Fred, Andreas Pereira, Juan Mata, James Garner, Jesse Lingard, Scott McTominay

Anfallare: Marcus Rashford, Romelu Lukaku, Anthony Martial

Om vi kikar på truppen och börjar bakifrån är de Gea given mellan stolparna. Backlinjen lär formeras med Young och Shaw på varsin flank, medan Smalling och Lindelöf bildar mittlås.

Ett hack upp i banan är det alltid svårare att spekulera, speciellt när två kuggar dessutom saknas (Herrera och Matic). En möjlig tanke är Solskjaer formerar mittfältet likt föregående match mot Wolverhampton, alltså med Fred, McTominay och Pogba.

Embed from Getty Images

I trean längs fram kan vi troligtvis räkna in Lingard och Rashford, förutsatt att den senare av dem är fit. Rashford körde nämligen större delar av dagens träning på egen hand och således lite mer försiktigt, men att döma av tweeten nedan så sätter vi vårt hopp till att han spelar. Detta ger då en plats kvar att fylla – den till vänster, vilken Martial isåfall lär lägga beslag på.