Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp West Ham

United tar under morgondagen emot West Ham hemma på Old Trafford. Ikväll fick vi reda på vilka som anlände till spelarhotellet inför förberedelserna.

Sedan senaste ligamatchen, förlusten mot Wolverhampton, stod det klart att både Ashley Young och Luke Shaw missar matchen imorgon, detta på grund av avstängningar. Shaw drog på sig sitt tionde gula för säsongen och missar därmed både West Ham och Everton. På andra kanten satsade Young fullt ut och fick syna det röda kortet direkt.

Embed from Getty Images

Dessa avstängningar innebär således att båda ytterbacksplatserna måste fyllas. Matteo Darmian är inkluderad i morgondagens trupp och kan vara ett alternativ, men med tanke på hans senaste historik med skador lär det inte vara troligt att han startar. En aspirant till att ta högerbacken är istället Diogo Dalot. På vänstern är det inte orimligt att ingen mindre än Marcos Rojo tar platsen, vilket man kan tycka både det ena och det andra om.

Framåt i banan väljer iallafall Solskjaer att ta med två ungtuppar i form av Angel Gomes och Mason Greenwood. Kanske kan dessa hjälpa det mer rutinerade gardet att hitta målet igen?

Embed from Getty Images

Som väntat syntes inte heller Ander Herrera eller Nemanja Matic till bland spelarna som checkade in på hotellet.

Truppen i sin helhet enligt följande:

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant

Försvarare: Matteo Darmian, Chris Smalling, Phil Jones, Victor Lindelöf, Diogo Dalot, Marcos Rojo

Mittfältare: Fred, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba, Juan Mata, Angel Gomes, Jesse Lingard

Anfallare: Romelu Lukaku, Marcus Rashford, Anthony Martial, Mason Greenwood