Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Everton

Relativt sent på lördagskvällen har Manchester Evening News gett oss koll på vilka spelare Ole Gunnar Solskjaer tagit med sig till Liverpool för morgondagens match mot Everton.

Trots att det bara är ungefär fem mil mellan städerna har Solskjaer alltså valt att ta med sig laget redan ikväll. Eftersom matchen är redan 13.30 lokal tid (14.30 svensk tid) så kan man dock förstå det, eftersom att det annars blir en väldigt tidig söndagsmorgon.

Dessa är spelarna som är med enligt MEN:

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Diogo Dalot, Matteo Darmian, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Phil Jones
Mittfältare: Scott McTominay, Paul Pogba, Fred, Andreas Pereira, Nemanja Matic, Juan Mata
Anfallare: Jesse Lingard, Anthony Martial, Alexis Sanchez, Marcus Rashford, Romelu Lukaku

Vi börjar med att notera en sak och det är att MEN kan ha missat någon. Det händer, men är kanske inte jättevanligt på bortamatcher.

Därför är det notabelt att vi ser 19 spelare, men ingen Ashley Young. Ytterbacken (får vi ändå kalla honom) har varit brutalt dålig den senaste tiden, men det är ändå anmärkningsvärt med tanke på att Luke Shaw fortfarande är avstängd och att MEN inte sett Marcos Rojo heller. Kanske får Victor Lindelöf fortsätta som högerback, annars finns egentligen bara Diogo Dalot och Matteo Darmian att tillgå.

I övrigt är det också noterbart att Alexis Sanchez är med, medan Antonio Valencia som vanligt saknas och Ander Herrera inte är helt redo för spel än.