Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Manchester City

Ole Gunnar Solskjaer har samlat sin Manchester United-trupp inför morgondagens match mot Manchester City. Han har valt att byta hotell, och istället för att bo på The Lowry (eller Hilton Garden Inn som de gjort ibland) har spelarna ikväll checkat in på Hilton Hotel vid Deansgate. Skall vi hoppas att det ger någon form av extra tur till imorgon?

Många, inklusive jag själv, hade hoppats att Solskjaer skulle skicka någon form av signal till spelarna att söndagens insats var så långt ifrån att vara okej att de inte skulle få vara med idag, och att några juniorer skulle finnas med i truppen åtminstone.

Manchester Evening News och dess fotografer, varifrån vi får truppen, kunde dock inte se några tecken på detta. Av bussen klev ingen Mason Greenwood, ingen Angel Gomes och ingen Tahith Chong.

Istället var det dessa 20 spelare som syntes till.

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Ashley Young, Matteo Darmian, Diogo Dalot, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Luke Shaw
Mittfältare: Fred, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata
Anfallare: Alexis Sanchez, Marcus Rashford, Romelu Lukaku, Anthony Martial

Phil Jones saknas alltså föga förvånande då han klev av skadad sist och inte heller Marcos Rojo, Eric Bailly eller Ander Herrera syntes till. Eller Antonio Valencia så klart, men honom har vi nästan slutat räkna som en möjlig spelare. Däremot är Luke Shaw med i truppen igen efter att ha varit avstängd alldeles för länge.

Vi skall som vanligt brasklappa med att fotograferna kan ha missat någon, som sist mot Everton då vi först trodde att Ashley Young inte var med för att sedan se honom på bänken. Men dessa 20 är de som troligen gör upp om de elva platserna i startelvan.