Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Chelsea

Under kvällen anlände truppen som ska ta sig an Chelsea under söndagen till spelarhotellet.

Det mest anmärkningsvärda i den trupp Ole Gunnar Solskjaer har tagit ut för inför morgondagens möte med Chelsea är att Ander Herrera, Eric Bailly och Scott McTominay är disponibla. Det återstår dock att se huruvida någon av dessa kommer ha att göra i någon startelva då de varit borta på grund av skador.

Hur som helst hade det varit en nyttig injektion att få in en spelare som Herrera på mittfältet, någon som kan visa var skåpet ska stå med tanke på senaste tidens insatser. Sedan att Herrera är måltavla för PSG är en annan femma, men så länge han bär en unitedtröja tror jag vi kan räkna med en hundraprocentigt inställning.

Truppen i sin helhet finner ni nedan.

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant

Förvsrare: Chris Smalling, Victor Lindelöf, Ashley Young, Phil Jones, Luke Shaw, Diogo Dalot, Eric Bailly, Matteo Darmian, Marco Rojo

Mittfältare: Paul Pogba, Ander Herrera, Scott McTominay, Juan Mata, Andreas Pereira, Fred, Jesse Lingard, Nemanja Matic

Anfallare: Romelu Lukaku, Marcus Rashford, Anthony Martial, Alexis Sanchez