Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Cardiff

United spelar imorgon säsongens sista match där Cardiff kommer på besök till Old Trafford. Ikväll fick vi reda på vilka som är inkluderade i matchtruppen.

Som bekant finns det inte särskilt mycket att spela om, varken för United eller Cardiff i den avslutande omgången. Hemmalaget kan förvisso placera sig ett hack upp i tabellen till en femteplacering och således slippa kvalrundan till Europa League nästa säsong. Detta förutsätter dock att United vinner och att Arsenal tappar poäng borta mot Burnley. I Cardiffs fall är man sedan tidigare klara för nedflyttning till The Championship.

Angående truppen, som Manchester Evening News fått nys om under kvällen, konstaterar vi att ingen Victor Lindelöf eller Nemanja Matic synts till, vilket i skrivande stund är oklart varför. Det är även ett par namn som saknas på grund av skador, däribland Alexis Sanchez, Romelu Lukaku och Eric Bailly, de två förstnämnda ska dock enligt Physioroom testas under morgondagen, vilket kan innebära att de eventuellt dyker upp.

En spelare som inte heller finns med är Ander Herrera. Detta grundar sig med största sannolikhet i att han under dagen bekräftat att han lämnar Manchester United efter fem år av trogen tjänst. 

Till sist kan vi också meddela att en ungdomskvartett i form av Angel Gomes, Mason Greenwood, James Garner och Tahith Chong ingår i morgondagens matchtrupp. Givetvis ett trevligt besked där det också, som vi skrivit om under dagen, finns stor chans till att få se Chong och Greenwood från start. Ole Gunnar Solskjaer har även hintat om att några ungdomar kan få chansen, detta på sin presskonferens inför matchen.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant

Försvarare: Diogo Dalot, Luke Shaw, Chris Smalling, Phil Jones, Antonio Valencia, Ashley Young

Mittfältare: Andreas Pereira, Paul Pogba, Fred, Scott McTominay, Angel Gomes, Jesse Lingard, James Garner, Juan Mata

Anfallare: Anthony Martial, Marcus Rashford, Mason Greenwood, Tahith Chong