Muss-podden Special: #1 Adam med Fabian Jalkemo

I det allra första avsnittet av Musspodden Special pratar Adam Fröberg med PL-poddens Fabian Jalkemo om bland annat Juan Matas nya kontrakt, Paul Pogbas uttalande, Aaron Wan-Bissakas potentiella övergång, det nysläppta spelschemat samt ett par lyssnarfrågor.

https://soundcloud.com/musspodden/1-special-adam-med-fabian-jalkemo

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS