Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Laget återsamlat till försäsong

Under dagen har vi sett Manchester Uniteds spelare anlända till Carrington för att starta säsongen 2019/20. Spelarna har haft semester, dock med rejäla krav på att hålla fysiken i topptrim, sedan förra säsongen tog slut, men nu är alltså laget tillbaka. De flesta i alla fall, nedan har vi listan på de spelare som fortfarande har semester ett litet tag till.

På söndag går flyget till Australien för starten av den här sommarens försäsongsturné. Innan dess skall tester utföras, och säkerligen en hel del hårda träningspass genomgås också.

I skrivande stund har vi inte fått en officiell lista på vilka spelare som återvänt idag och med Uniteds normala kommunikationspolicy är det osannolikt att vi någonsin får den listan. Med hjälp av Uniteds sociala medier och lokaltidningen Manchester Evening News kan vi dock pussla ihop att dessa spelare idag anlänt till Carrington.

Målvakter: Sergio Romero, Lee Grant, Joel Pereira
Försvarare: Phil Jones, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Axel Tuanzebe Marcos Rojo, Luke Shaw, Ashley Young, Diogo Dalot
Mittfältare: Scott McTominay, Nemanja Matic, Fred, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Juan Mata
Anfallare: Anthony Martial, Romelu Lukaku

Embed from Getty Images

Att Romelu Lukaku anslöt redan idag var något överraskande, då han tillsammans med några andra spelare fått förlängd semester till onsdag i och med att de var och spelade landskamper efter säsongens slut. Lukaku valde dock alltså att ansluta redan idag, trots alla transferspekulationer som placerat honom i Inter till nästa säsong. Även Jesse Lingard och Scott McTominay kunde ankommit senare på grund av landskampsspel, men valde alltså att ansluta idag.

De spelare som United inte lade ut någon bild eller syntes av MEN:s fotografer är dessa: David de Gea, Paul Pogba, Marcus Rashford, Alexis Sanchez, Matteo Darmian, Timothy Fosu-Mensah, Daniel James och Aaron Wan-Bissaka.

  • De Gea, Pogba, Rashford och James har förlängd semester i och med sina landslagsuppdrag i juni, de förväntas ansluta senare i veckan. Marcus Rashford lär ju dock åtminstone ha befunnit sig i Manchester nyligen då hans nya kontrakt presenterades tidigare idag, om han är med från start vet vi dock ej i nuläget.
  • Dean Henderson och Aaron Wan-Bissaka spelade U21-EM fram till för bara någon vecka sedan, de har semester efter den turneringen.
  • Alexis Sanchez befinner sig fortfarande på Copa America med sitt Chile. När han ansluter är i skrivande stund oklart.
  • Matteo Darmian vet vi i nuläget ingenting om. Italienaren har ju länge ryktats bort från United, kanske blir det av nu?
  • Slutligen syntes inte heller Tim Fosu-Mensah, men han har lång tid kvar på sin rehab vilket skulle kunna förklara frånvaron. Det är också oklart om han faktiskt kommer tillhöra Uniteds A-trupp nästa säsong.