Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inter i möte om Lukaku; Lemina ryktas in; Joyce till Salford

En intensiv nyhetsdag för Manchester United där Ole Gunnar Solskjaers presskonferens i Australien hade flest blickar riktade mot sig. Annars började det ta ordentlig fart i Silly Season och en gammal reservlagstränare är tillbaka i Manchester.

Lemina till United?

Ja, ryktet har tagit fart den senaste tiden och Mario Lemina som tillhör Southampton ska vara villig att lämna sydkustlaget. Den 25-årige Gabonesen som förra året spelade 21 matcher från start i Premier League ska enligt The Times ha tillåtelse att prata med Manchester United, trots att tre år återstår på kontraktet. 18 miljoner pund som i dagens sillycirkus får anses som billigt är priset det skrivs. Även Arsenal ska vara intresserade av Lemina.

Embed from Getty Images

Newcastle ser Longstaff som en viktig del av framtiden

Kaveh Solhekol på Sky Sports skriver under onsdagkvällen på Twitter att Manchester United och Newcastle under förra helgen hade haft samtal om Sean Longstaff. Newcastle ska se Longstaff som en viktig spelare för framtiden och är inte intresserade av att sälja.

Fortsatt intensiva rykten om Lukaku till Italien

Det är den trovärdige journalisten Fabrizio Romano på Sky Sport Italia som under onsdagkvällen rapporterar att Inter har åkt med en delegation till London för att starta samtal med Manchester United om Romelu Lukaku.

Stadskamp om Matic?

Enligt Duncan Castles ska Manchester United ha sagt nej till Inters föreslagna byte att släppa Nemanja Matic mot Radja Nainggolan plus pengar. Det kan bli dock bli en stadskamp mellan Milanos två giganter, Inter och Milan, att lyckas värva till sig serben. Om någon av klubbarna lyckas återstår att se.

Real Madrid får sätta rekord för att få loss Pogba

Det är i alla fall vad den Madrid-baserade tidningen Marca skriver. Tidningen påstår att Manchester United enbart kommer att sälja Pogba om budet är över marknadsvärdet. En summa som nämns är på 180 miljoner euro.

Jag gissar att de flesta som läser här kan hela den här soppan. Paul Pogba ska vilja byta klubb, hans agent Mino Raiola gör sitt för att det ska hända och United vill behålla honom.

Vi lär få återkomma i den här frågan i ett senare läge. Troligtvis imorgon.

Embed from Getty Images

Träningen förväntas locka storpublik

Ja, även om det vi har en tung säsong bakom oss fortsätter United att skapa intresse. I Australien har det sålts 12 000 biljetter till en träning som kommer att hållas under torsdagen.

Warren Joyce tillbaka i Manchester

Men inte till Manchester United där han var manager i reservlaget 2008 till 2016. Nu är det som ansvarig för League Two-laget Salford Citys utvecklingslag. Joyce har sedan han lämnade United varit verksam i Wigan och i Melbourne City.

Från tidigare idag

Ole Gunnar Solskjaers presskonferens kan ni läsa här:

Solskjaers presskonferens: Vi ska försöka bli mer robusta

Damernas spelschema släpptes idag och det blir en tuff inledning på debutsäsongen i den högsta serien:

Spelschemat för Women’s Super League 2019/20