Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mark Dempsey återvänder hem till England

Igår rapporterades om att en i Uniteds ledarstab blivit förd till sjukhus. Idag fick vi bekräftat att det är Mark Dempsey det handlar om, och att han när han nu lämnar sjukhuset återvänder hem till England.

”Ole har bekräftat att coach Mark Dempsey kommer återvända hem från Australien, efter att ha blivit sjuk.

”Hoppas du mår bättre snart, Demps”

Uttalandet är som ni ser kort och koncist. På presskonferensen som ni ser nedan, och som vi går igenom i helhet i vårt nyhetssvep om en liten stund, nämner Solskjaer det på slutet. Dempsey har blivit utskriven, Solskjaer har träffat honom men på grund av att det är mycket att göra under touren har de kommit överens om att det är bäst att han återvänder hem.

Vi önskar Mark ett snabbt tillfrisknande.