Matchdag: Manchester United – Tottenham Hotspur (Försäsongens tuffaste test)

Välkommen!till denna matchdagsblogg där vi följer Manchester Uniteds träningsmatch mot Tottenham Hotspur. Vi bjuder på uppsnack, laguppställningar, matchreaktion och matchfakta.

Senast uppdaterad: 2019/07/25 15:45

↓
Reward

Manchester United – Tottenham Hotspur 2-1

Träningsmatch (International Champions Cup) • 2019-07-25, 13.30 • Hongkou Football Stadium, Shanghai

1-0 (21) Anthony Martial (A Pereira)

1-1 (65) Lucas Moura

2-1 (80) Angel Gomes (Mata)

De Gea (Romero 46); Wan-Bissaka (Dalot 46), Smalling (Bailly 46, ut 56) (Tuanzebe 56), Rojo (Lindelöf 46), Young (Shaw 46); McTominay (Matic 46), Andreas Pereira (Mata 46), Pogba (Fred 46); Greenwood (Lingard 46), James (Gomes 46), Martial (Rashford 46)

Avbytare: J.Pereira, Garner, Chong

Tottenham Hotspur

Gazzaniga; Walker-Peters (Foyth 46), Vertonghen (Alderwereild 46), Tanganga (Marsh70), Georgiou (White 62); Sissoko (Eriksen 62), Winks (Skipp 46), Ndombele (Moura 46); Parrott (Lamela 46), Kane (Son 46), Alli (Roles 62)

Avbytare: Whiteman, De Bie, Lyons-Foster, Bowden

Updated: 2019/07/28 13:47
  • 24
  • Share

2019/07/25 15:45
Tack för idag!

Med det stänger jag matchdagsbloggen och det med en bra känsla. Tack att ni har kollat.

För Solskjaers presskonferens kommer den att redovisas i Muss Daily News.

Angel Gomes kommenterar målet i MUTV.

Vet faktiskt inte hur jag ska beskriva det, jag blev sÃ¥ glad. Jag ramlade till och med när jag skulle fira”.

• 0
  • Share

2019/07/25 15:28
Matchen slut

Manchester United vinner även sin fjärde match på försäsongen. Den här gången vann man mot Tottenham Hotspur efter mål av Anthony Martial och Angel Gomes.

Det såg i mina ögon lite bättre ut i matchen mot Inter och den här matchen blev det betydligt fler byten än vad jag på förhand trodde.

Nu återstår det två matcher på försäsongen. Mot Kristiansund i Oslo och den avslutande matchen i International Champions Cup mot AC Milan i Cardiff.

• 0
  • Share

2019/07/25 15:17
Mål bortdömt

Angel Gomes lägger fram en boll i djupled mot Marcus Rashford som snyggt gör 3-1. Trodde vi för några ögonblick. Målet bortdömt för offside.

• 1
  • Share

2019/07/25 15:14
MÃ…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…L!

80` Ett vackert anfall när Gomes kombinerar sig in i straffområdet tillsammans med Mata och sedan placerar in 2-1 bakom Gazzaniga.

Välförtjänt att Angel Gomes får göra ett mål efter en finfin insats under den andra halvleken.

• 1
  • Share

2019/07/25 15:09
Vätskepaus

Då var det dags för andra halvlekens vätskepaus. Med cirka kvarten kvar av ordinarie speltid står det fortfarande 1-1. United har mer och mer tagit över efter kvitteringsmålet. Senast hade Dalot ett inspel som skapade oreda i Tottenhams straffområde.

• 0
  • Share

2019/07/25 15:01
Kvitterat

Tottenham har varit det bättre laget i andra halvlek och i den 65:e minuten kvitterar de genom Lucas Moura. Brasilianaren tofflar iväg ett skott, den styr på någon och retsamt rullar bollen förbi Romero som var påväg åt fel håll.

Helt öppen match när den sista fjärdelen av matchen återstår.

Värt att påminna om i det här läget är att vid oavgjort blir det direkt ett straffsparksavgörande.

• 0
  • Share

2019/07/25 14:59
Mer byten i Tottenham

Efter timmen spelad gör Tottenham tre nya byten.

• 0
  • Share

2019/07/25 14:50
Bailly skadad

Eric Bailly vrickar till synes till foten när Heung Min-Son löper runt ivorianen. Han bärs ut på bår och in kommer istället Axel Tuanzebe.

• Share

Andra halvlek är igång och mängder med byten i vardera lag.

United har genomfört alltså elva byten. Startelvan i andra halvlek är som följer:

Romero

Dalot, Bailly, Lindelöf, Shaw

Fred, Matic

Gomes, Mata, Lingard

Rashford

Något sånt här. Cirka fem minuter har hunnit avverkas av andra halvlek.

• 0
  • Share

2019/07/25 14:24
Ledning efter 45 minuter

Ja, vi leder med 1-0 efter ett mål av Martial i den 21:a minuten. Annars har hettan delvis tagit över tempot och efter en stark press av United i inledningen av matchen har spelet har jämnats ut.

Det har varit en ovanligt bråkig halvlek för att vara träningsmatch. Sissoko borde ha 1 rött kort och en varning. Han står utan varning. Däremot har Alli och Pereira varnats efter fula satsningar.

Updated: 2019/07/25 14:25
  • 0
  • Share

2019/07/25 14:17
Pereira varnad

I den 39:e minuten varnas Andreas Pereira efter att ha kommit sent in i tacklingen. Notera att Sissoko ännu inte fått en varning.

• 0
  • Share

2019/07/25 14:02
Bråkig stämning

24` Det hettar till i matchen efter att Sissoko stått för en ful stämpling på James. Ett litet gruppbråk senare så bestämmer sig domaren för att inte dela ut några kort. Hade inte haft några problem med att se Sissoko utvisad i det här läget. Inte första gången han står för en ful tackling i matchen.

• 0

Manchester United har startat matchen klart bäst och tar rättvist ledningen med 1-0 genom pigge Anthony Martial. Fransmannen fick en passning i djupled från Pereira och sköt mellan benen på Gazzaniga, som i ärlighetens namn står för en rejäl tävla.

Men kul att se Martials inledning av matchen.