Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Milan: 25 spelare med till Cardiff

Imorgon är det återigen dags för match för Manchester United, den sista träningsmatchen för säsongen. Cardiff är spelplats, Milan står för motståndet och Ole Gunnar Solskjaer har tagit med sig 25 spelare.

Den enda skillnaden jämfört med truppen som var i Oslo är att Joel Pereira inte reser med till Wales, vilket kan kännas helt rimligt då fyra målvakter för en match inte bör behövas.

Vi ser alltså att Alexis Sanchez inte är redo för match då han inte tagits med, och Romelu Lukaku reser alltså inte heller med. Att belgaren lämnar United inom kort känns mer och mer troligt med tanke på hur denna försäsong utvecklats.

I övrigt saknas även Matteo Darmian där vi fortfarande inte får någon förklaring till varför, samt att Eric Bailly som bekant missar hela hösten på grund av skada.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Diogo Dalot, Phil Jones, Victor Lindelöf, Marcos Rojo, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Ashley Young
Mittfältare: Fred, Angel Gomes, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba
Anfallare: Tahith Chong, Mason Greenwood, Anthony Martial, Marcus Rashford

Om en liten stund kommer vår utförliga införrapport.