Muss-podden Special: #6 Adam med Maxi Angelo Juhlin

I det sjätte avsnittet av Musspodden Special pratar Adam med Milan-supportern Maxi Angelo Juhlin inför det stundande genrepet mellan lagen. Det blir även en hel del snack om Paulo Dybala/Romelu Lukaku samt en och annan lyssnarfråga. Trevlig lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2019 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS