Manchester United har träningsspelat färdigt och vi riktar nu fullt fokus på veckan som kommer med både ligapremiär och, vad vi får anta, ett par sista hektiska dagar av sommarens transferfönster.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Träningsmatch: Manchester United – Kristiansund BK 1-0

Manchester United drog till Norge och stod för försäsongens tröttaste insats. Solskjaers mannar kontrollerade föga förvånande matchen från start till slutsignal men hade förtvivlat svårt att få in bollen. Segern satt långt inne. Efter att Juan Mata blivit fälld i straffområdet och sedermera behärskat placerat in bollen från elva meter stod till slut United som segrare.

ICC: Manchester United – AC Milan 2-2 (5-4)

Solskjaer beskrev genrepet mot italienarna som en bra genomkörare, och det kan man väl skriva under på. Matchen böljade en hel del fram och tillbaka med både bra och lite sämre perioder från Uniteds sida. Efter att Lingard kvitterat till 2-2 gick matchen till slut till ett straffavgörande, där United satte fem av fem möjliga.

Dammatcher

Träningsmatch: VÃ¥lerenga – Manchester United 4-1

I samband med att herrarna befann sig i Norge passade även damerna på att besöka vårt grannland. Matchen mot Vålerenga blev dock ingen vidare rolig historia. United, med ett par debutanter i startelvan, höll jämna steg med norskorna i första halvlek, men siffrorna rann sedan iväg i den andra. Jess Sigsworth stod för Uniteds mål.

Träningsmatch: Sandefjord – Manchester United 0-5

Desto bättre gick det när laget tog emot Sandefjord som jämnades med marken. I målprotokollet hittar vi fem olika målskyttar och vi noterar även att Mary Earps fick hålla nollan i sin debut för klubben.

Matchrapport kommer inom kort.

Ungdomsmatcher

Några ungdomsmatcher finns inte att rapportera om, men däremot kan vi nämna att Manchester United kommer arrangera en U18-turnering på AJ Bell Stadium i Manchester. Turneringen spelas under två dagar och inkluderar följande fyra lag: Manchester United, Arsenal, Flamengo och Porto.