Resultat (U23): Rotherham – Manchester United 0-2

Manchester Uniteds U-23 lag spelade för första gången i historien i EFL Trophy. Den första gruppspelsmatchen av tre vanns mot League One laget Rotherham på bortaplan. Ett starkt United avgjorde matchen genom mål av Ethan Laird och Largie Ramazani. 

United ställde upp med ett starkt manskap där bland andra James Garner, Tahith Chong och Angel Gomes fick spela från start, medan Mason Greenwood inte var med i matchtruppen. Övriga lag i i fyrmannagruppen är Doncaster och Lincoln. Värt att notera är att övriga lag ställer upp med seniorlagen.

 

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Rotherham – Manchester United 0-2 (0-0)

EFL Trophy, 2019-08-06

0-1 (69) Ethan Laird (Williams)

0-2 (73) Largie Ramazani (Garner)

Uniteds lag: Kovar; Laird, O`Connor, Bernard, Williams; Garner, Levitt; Ramazani, Gomes, Chong; Bughail-Mellor

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS