Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: Romelu Lukaku mycket nära Inter

Samstämmiga rapporter under kvällen tyder på att Manchester United till slut fått ett bud som man accepterat på Romelu Lukaku. Inter eller Juventus har varit den stora frågan under sommaren, och det är Inter som skall ha lagt budet United slutligen kände var tillräckligt.

Fabrizio Romano skriver på sin Instagram att Lukuku kommer skriva på för Inter, ett kontrakt som sträcker sig till 2024, och att United kommer få 65 miljoner euro till en början. Ytterligare 10 till 12 miljoner euro skall komma i klausuler, och att det skall finnas en vidareförsäljningsklausul där United får en viss procent om/när Inter säljer Lukaku.

De flesta trovärdiga källor bekräftar att Lukaku är nära en flytt till Inter, inklusive BBC:s Simon Stone som inte bekräftar några siffror men som skriver att Inter är nära att köpa Lukaku efter att ha kommit med ett förbättrat bud.

Med mindre än 24 timmar kvar av transferfönstret, och inga konkreta rykten om spelare som faktiskt är nära United, ser det inte ut som att United kommer att ha tid att ersätta belgaren.

Vi skrev tidigare idag om att Fernando Llorente sägs övervägas, men även detta är väldigt lösa rykten som vi i nuläget inte skall ta allt för allvarligt. Men på Deadline Day kan mycket hända, särskilt när man dagen före sålt en tidigare ordinarie anfallare, så vi skall nog inte utesluta någonting.