Resultat (U18): Manchester United – Sunderland 3-0

Manchester Uniteds juniorer tog en överlägsen 3-0-seger mot Sunderland i säsongspremiären. Charlie McCann inledde målskyttet på straff men det var Anthony Elanga som var den stora segerorganisatören med 2-0-målet och assisten till 3-0-målet, som debuterande Charlie Wellens satte i öppet nät.

Segersiffrorna var om något ordentligt i underkant.

I United noterar vi att U16-spelaren Shola Shoretire hoppade in mitt i andra halvlek. Dessutom gjorde Dillon Hoogewerf debut som inhoppare. Därmed kan vi konstatera att Hoogewerf nu har fått sitt speltillstånd.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Manchester United – Sunderland 3-0 (2-0)

U18 Premier League, 10 augusti

1-0 (29) Charlie McCann (straff)
2-0 (34) Anthony Elanga (Devine)
3-0 (54) Charlie Wellens (Elanga)

Uniteds lag: Mastny; Bejger, Mengi, Hockenhull, Devine, McCann, Wellens (Shoretire 67); Stanley (Neville 74), Helm, Elanga; Haygarth (Hoogewerf 67)

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS