Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

George Tanner utlånad till Morecambe

Embed from Getty Images

Manchester Uniteds reservlagsback George Tanner är klar för Morecambe. På måndagseftermiddagen blev det klart att den 19-årige engelsmannen spenderar säsongen på lån i League Two-klubben. 

Som vi konstaterade i dagens lånekoll så har Manchester United hittills enbart lånat ut målvakter denna säsong. På måndagseftermiddagen blev det ändring på det. Då meddelade United att man lånar ut reservlagsbacken George Tanner till Morecambe i League Two. Utlåningar till League One och League Two är möjliga augusti månad till slut, och det är alltså det som United nu utnyttjar.

Tanner slog sig in i juniorlaget säsongen 2016/17 med totalt 27 framträdanden. Därpå följande säsong noterades Tanner för 20 matcher medan det ifjol blev spel med reservlaget. I reservlagsligan noterade Tanner 17 matcher och två målgivande passningar. I UEFA Youth League blev det tre matcher.

Tanner, som trivs bäst som högerback, har inte medverkat i reservlagets inledande matcher denna säsong, förmodligen med ett stundande lån i åtanke.

Vi önskar George Tanner lycka till!