Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Om Muss lokalföreningar

Ett av supporterklubbens kärnuppdrag är att skapa relationer Unitedfans emellan och bidra till en god och positiv stämning. Ett av de bästa och roligaste sätten att göra det på är att träffas och se matcher tillsammans, något som vi gör i våra lokalföreningar.

I Sverige finns just nu elva lokalföreningar utspridda över landet, från Landskrona i söder till Umeå i norr.

Lokalföreningarna i Stockholm, Göteborg och från den här säsongen också Umeå träffas på sina respektive ställen vid varje match United spelar. Övriga föreningar träffas i nuläget inte vid varje match, men antalet träffar per säsong har ökat i och med ett större intresse, och med ytterligare några intresserade av att träffas lär även de föreningarna snart tippa över till att träffas vid varje match.

En annan stor fördel med att vara aktiv i din lokalförening är lokalavdelningsresan till Manchester. Förra säsongen åkte drygt 40 personer från alla de svenska lokalföreningarna över till Manchester och såg matchen mot Watford. Detta koncept upprepas nu till våren, se mer information här.

För att se vilka städer vi har lokalföreningar i, klicka på den här länken, där står var vi träffas och även kontaktpersoner för de olika föreningarna. Den mesta kontakten sker via Facebook, där lokalföreningarna har grupper att kommunicera i inför träffarna.

Saknas lokalförening i din stad? Ta i så fall kontakt med Anna Ohlsson på lokalt@muss.se om du är intresserad av att dra igång en för att få till supporterträffar just där du bor.

Ju fler vi är desto starkare är vi.