Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Martials skada kan påverka dealen med Sanchez; Minst löpmeter; United vill träffa Facebook

En ny vecka inledd och med det lite nyheter. Vi avvaktar fortfarande besked om hur allvarlig Martials skada är. Det kan i sin tur påverka dealen med Inter om Alexis Sanchez. Samtidigt noterar vi att Manchester United vill träffa Facebook och att United har sprungit minst i Premier League.

Väntar besked från Martial

Det är The Guardian som kommer med mycket information på en och samma gång. Vi kunde alla se Anthony Martial halta fram och tilllbaka under slutet av förlustmatchen mot Crystal Palace. Manchester United väntar fortfarande på besked på hur allvarlig den skadan är.

Embed from Getty Images

Vilket i sin tur avgör Sanchez-dealen?

Det i sin tur gör att den troliga dealen med Inter om Alexis Sanchez kan komma i ett annat läge. Om skadan på fransmannen visar sig vara allvarlig kan Sanchez bli kvar i Manchester United. Trots detta förväntas Manchester United och Inter fortsätta diskussionerna om chilenaren under måndagen. Den trovärdiga tidningen skriver att United vill att Inter ska betala 6 miljoner euro, medan italienarna snarare vill betala närmare 3 miljoner euro i lönekostnad under säsongen. Det är en följetong som lär fortsätta.

Embed from Getty Images

Rojo drar till sig intressenter

Lite i förbifarten nämner även The Guardian att Marcos Rojo fortsatt är aktuell för en flytt till innan fönstret stänger den 2 september. Monaco, Marseille och Milan uppges vara intresserade.

Embed from Getty Images

Fred till Italien?

Vi ska förmodligen ta det här med en rejäl nypa salt men Fiorentina ryktas vilja köpa till sig Fred. Detta enligt calciomercatos italienska sida. Det är Manchester Evening News som översätter den åt mig och enligt lokaltidningen ska Fiorentina vilja ha Fred på en permanent deal. Trots dåligt med speltid låter inte det särskilt trovärdigt.

Embed from Getty Images

United vill träffa Facebook

Manchester United vill träffa Facebook för att diskutera rasismen som sprids på deras plattformar. Det uppger Manchester Evening News. Sociala medier jätten Facebook äger också Instagram där framförallt Paul Pogba och Marcus Rashford har fått ta emot mycket rasism efter deras straffmissar. Även på Twitter har rasistiskt smörja spridits och på de tre plattformarna har Manchester United över 124 miljoner följare.

Minst löpmeter i Premier League

Från våra norska grannar tar vi med oss lite statistik. Det var nämligen så att Manchester United sprang sammanlagt 18 kilometer mindre mot Crystal Palace än vad man gjorde i premiären mot Chelsea. Om det var anledningen till förlusten låter jag vara osagt, men intressant är det. United.no skriver också att siffran är den lägsta bland alla lagen hittills under Premier League säsongen.

Embed from Getty Images