Muss-podden special: #11 Adam med David Selini

Det elfte avsnittet av Musspodden Special innebär ett riktigt djupdyk tillsammans med David Selini i allt det taktiska kring Uniteds spel. Allt från hur vi ska lösa mittfältsproblematiken till hur vi ska nå högre höjder under Solskjaer diskuteras. Det dras även igång en tävling där en valfri matchtröja ligger i vinstpotten! (Deadline 14/9.)

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS