Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslag: James målskytt och storförlust för McTominay

Under kvällen har fem spelare från Manchester United representerat sina respektive landslag, däribland Daniel James, som återigen har hittat nätet. För Scott McTominay och hans Skottland gick det däremot desto tyngre. 

Vi hittar även ett par Unitedspelare från de engelska U-landslagen som spelat under dagen och kvällen.

Scott McTominay (Skottland)

Skottland ställdes under kvällen mot Belgien i EM-kvalgrupp I och hade inte mycket att sätta emot. Från start i hemmalaget spelade Scott McTominay och fanns kvar på banan hela matchen. 22-åringen blev dock varnad och missar därmed matchen mot Ryssland under nästa landslagsuppehåll. Belgien vann till slut med hela 4-0.

Daniel James (Wales)

Målformen fortsätter för Daniel James som än en gång hittade nätet när Wales träningsspelade hemma mot Vitryssland. Och är det något vi har fått vänja oss vid så är det att 21-åringen bara tycks göra vackra mål, inget undantag ikväll. James fick bollen strax utanför straffområdet i vänsterposition och placerade bollen i bortre hörnet med en läcker bredsida. I början av andra halvlek klev dock James av och gav plats åt ingen mindre än Gareth Bale. Slutresultatet skrevs till 1-0.

Mason Greenwood (England U21)

I kvalet till U21-EM gästades England av Kosovo och tog tre viktiga poäng. Uniteds spelarbidrag hette idag Mason Greenwood och blev inbytt efter ungefär en timmes spel, England vann med 2-0, detta efter att Phil Foden nätat två gånger om.

Brandon Williams, Angel Gomes: (England U20)

Uniteds representanter för det engelska U20-landslaget i mötet med Schweiz hette för dagen Brandon Williams och Angel Gomes. Den förstnämnde spelade hela matchen och Gomes byttes in med kvarten kvar att spela. I en, vad vi får anta, jämn tillställning drog till slut England det längsta strået när Jack Clarke avgjorde med matchens enda mål i den andra tillägsminuten.