Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Leicester

Imorgon är det återigen match på Old Trafford då Leicester City kommer på besök. Som brukligt är har Manchester Evening News hjälpt oss med att få veta vilka spelare som är aktuella för spel.

19 spelare har tidningens fotografer sett anlända till spelarhotellet på fredagskvällen. Noterbart är att varken Anthony Martial eller Paul Pogba har setts till och därför får anses inte vara redo för spel. Detsamma gäller även Luke Shaw, Diogo Dalot, Eric Bailly samt att Jesse Lingard inte verkar ha återhämtat sig från sin sjukdom. Det finns dock en risk att någon har missats av fotograferna, och Lingard får anses troligast av dessa.

Truppen i sin helhet ser ut så här per nu:

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Phil Jones, Ashley Young
Mittfältare: Scott McTominay, Nemanja Matic, Andreas Pereira, Fred, Juan Mata, Angel Gomes
Anfallare: Tahith Chong, Mason Greenwood, Marcus Rashford, Daniel James

19 spelare alltså, vilket innebär att Lee Grant lär hamna på läktaren och samtliga utespelare får plats bland de 18 som ingår i själva matchtruppen. Detta faktum, att det inte finns någon ”extra” utespelare är det som får mig att ana att någon mer kanske är med, och att detta skulle vara Lingard i så fall. Solskjaer har brukat ha med sig en extra spelare ifall någon skulle skada eller insjukna inför match.

Noterbart på den roliga sidan är att Aaron Wan-Bissaka är med, då han var tveksam. Fred är också med i truppen för första gången den här säsongen, kan brassen lyfta sig och bli den spelare vi hoppades på?