Muss-podden special: #13 Adam med Tobias Rosvall

I det trettonde avsnittet av Muss-podden Special gästar Fotbollskanalens chefredaktör och den tillika United-supportern Tobias Rosvall. Det blir bland annat snack om Lindelöfs och De Geas kontraktsförlängningar samt hur Solskjaer bör disponera truppen i de olika cuperna. Trevlig lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS