Resultat (U18): Manchester United – Everton 2-3

Manchester United U18-lag förlorade för tredje matchen i rad nu under lördagen. Paul Pogba, Ashley Young och Marcus Rashford fanns på plats och kollade på tillställningen medan Patrice Evra även den här matchen stod vid sidlinjen under hela matchen. United lyckades hämta upp både 0-1 och 1-2, men när Everton gjorde ett tredje mål orkade inte United komma ikapp ytterligare en gång. 

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Manchester United – Everton 2-3 (2-2)

U18 Premier League, 21 september

0-1 (16) Welch

1-1 (32) Charlie Wellens

1-2 (35) Cannon

2-2 (43) Charlie McCann (straff)

2-3 (48) Cannon

Uniteds lag: Mastny; Neville, Hardley, Hockenhull, Fish; McCann, Wellens, Mejbri; Hoogewerf, Helm (Forson 68), Shoretire (Sotona 46)

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS