Avbytare: Mikalsen, Edwards, Harris, Green, Arnot

Preuss; Hane, Bradley-Auckland, Fahey, Robe, Roberts, Rodgers, Lawley, Babajide, Charles, Sweetman-Kirk

Avbytare: Kitchino, Clarke, Hodson, Kearns, Purfield, Linnett

Tack för idag

Med slutresultatet tackar vi för idag. En mer utförlig matchrapport kommer senare.

• 0
  • Share

Manchester United vinner med 2-0, och tar sina första poäng i högstaligan. Lauren James står för matchens första mål, framspelad av Jess Sigsworth, och efter 94 minuter fick Katie Zelem slå in en straff efter att matchens bästa spelare, Leah Galton, blivit fälld.

Segern var klart rättvis, United var det bättre laget rätt igenom och i andra halvlek får man säga att det var spel mot ett mål.

• 0
  • Share

U18 spelar även de. De hade 4-1, men med tio minuter kvar stÃ¥r det nu 4-3. Leicester har alltsÃ¥ närmat sig rejält…

• 0
  • Share

2019/09/28 14:43
Dubbelribba

United borde tagit ledningen med 2-0 i den 82 minuten. Galton nickar ett inlägg i ribbans nederkant, bollen gÃ¥r till Toone som pÃ¥ volleyretur frÃ¥n ribban skjuter – i ribban! Löjligt nära.

• 0
  • Share

2019/09/28 14:32
MÃ¥ljubel

Björn Appelgren och de andra svenskarna fick se målet från första parkett, och om möjligt firandet ännu närmare.

Updated: 2019/09/28 14:33
  • 0
  • Share

70 minuter spelade, då tar Manchester United äntligen ledningen, och klart rättvist är det Lauren James som gör målet. 17-åringen. som fyller 18 imorgon, lurar ner sin försvarare och placerar in bollen med vänsterfoten.

• 0
  • Share

2019/09/28 14:20
60 spelade

United fortsätter dominera, men chanserna är inte på allra högsta nivå. En riktigt utpräglad målskytt hade gjort nytta nu, men det är väl det som saknas i United för tillfället.

• 0
  • Share

2019/09/28 14:05

Andra halvlek är på väg att dra igång. United gör ett byte i halvtid, då Amy Turner kommer in och ersätter Lotta Ökvist.

Väldigt tråkigt, då vi får räkna med att det beror på att Ökvist känner av någon form av skada. Det finns i alla fall ingen spelmässig anledning att ta ut henne, då hon var stabil. Kirsty Smith, som nu flyttar över till vänsterbacksplatsen hade en betydligt tuffare första halvlek.

Updated: 2019/09/28 14:06