Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: Trippla matcher för herrarna

Det blev en helt okej vecka för Manchester United där herrarna stod för en dålig insats, men vann ändå. Damerna tog sin första seger i högsta ligan och reserverna studsade tillbaka och vann, medan juniorerna bröt förlustraden.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Ligacupen: Manchester United – Rochdale 1-1 (5-3)

En i många delar undermålig insats av Manchester United gjorde att matchen mot League One-laget Rochdale gick straffar. Där var United dock hundraprocentiga och visade hög klass. Mason Greenwood gjorde målet under ordinarie tid efter en fin prestation.

Dammatcher

FA Women’s Super League: Manchester United – Liverpool 2-0

Manchester United vann sin allra första match i den högsta serien och det mot Liverpool, vilket gör det hela ännu bättre. Ett tufft spelschema i inledningen av säsongen gjorde att damerna hade med sig noll poäng inför den här mötet, men lyckligtvis har det nu ändrat på sig.

Matchrapport.

Ungdomsmatcher

U23: Aston Villa – Manchester 4-1

En match där allting gick fel. Runt halvtimmen spelad drog United på sig en straff och utvisning vilket gjorde att Aston Villa satte dit 2-0 och därefter var det kört för Uniteds juniorer. Aliou Traore tröstmålade i slutet.

U23: Manchester United – Norwich 2-0

Redan under fredagen kunde United hoppa tillbaka upp på hästen då man besegrade Norwich hemma med 2-0. James Garner visade återigen att han är för bra för den här nivån med sitt 1-0 mål och Ramazani gjorde det andra.

U18: Manchester United – Leicester City 4-4

En ordentlig kollaps för juniorerna som fram till 75:e minuten ledde med 4-1, men av någon outgrundlig anledning hämtade Leicester upp det och kunde kvittera till 4-4 i den 86:e minuten.