Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Resultat (U21): Lincoln City – Manchester United 0-1

Manchester Uniteds reserver gjorde en väldigt bra match och besegrade Lincoln Citys a-lag med 1-0 på bortaplan i EFL Trophy. James Garner gjorde matchens enda mål, efter fint förarbete av Tahith Chong.

United (som matchade ett oerfaret lag) mötte idag ett större, starkare och bättre lag men hittade ändå ett sätt att vinna. Matej Kovar i Uniteds mål var förmodligen bäst på planen – Chong och Garner också mycket bra – i en match där båda lagen hade två bollar i trävirket.

För United innebär segern att laget är mycket nära slutspel i EFL Trophy.

Tahith Chong klev av efter första halvlek i ett planerat byte, vilket indikerar att han imorgon kommer att resa med a-laget till Holland. James Garner spelade dock hela matchen. Varken Angel Gomes eller Brandon Williams medverkade. Williams lär följa med till Holland, huruvida Gomes gör det beror på hur hans skada har läkt.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Lincoln City – Manchester United 0-1 (0-1)

EFL Trophy, gruppspel, 1 oktober


0-1 (20) James Garner (Chong)


Uniteds lag: Kovar; Puigmal, Mengi, Bernard, Devine; Levitt (Helm 74), Garner; Traore, Galbraith, Chong (Elanga 46); Ramazani


SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK