Muss-podden special: #15 Adam med Gustav Brinck-Larsen

I det det femtonde avsnittet av Muss-podden Special gästas vi av Gustav Brinck-Larsen som är en av två delat ansvariga på muss.se. Det blir bland annat ett kortare snack om kryssmatchen mot Arsenal, men framförallt ett längre samtal om den oändliga skadekrisen och vad den kan tänkas bero på. Trevlig lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS