Resultat (U18): Newcastle United – Manchester United 2-5

Manchester Uniteds juniorer vände tvåmålsunder till storseger borta mot Newcastle. Dillon Hoogewerf och Anthony Elanga gjorde två mål var och Will Fish skrev också in sig i målprotokollet.

United inledde matchen dåligt. Newcastle gick rättvist upp till 2-0 första halvtimmen. United skulle dock reducera på sin första stora chans, då Reece Devine måttade ett perfekt inlägg till Hoogewerf och sedan var det United för hela slanten.

Kvitteringen kom sedan Devine och Hoogewerf kombinerat på nytt och mitt i andra halvlek gjorde United så tre mål på tre minuter. Först Fish på hörna och sedan Elanga med två välplacerade skott, det sista ett fantastiskt distansskott upp i krysset.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Newcastle United – Manchester United 2-5 (2-1)