Resultat (U23): Swansea – Manchester United 1-4

Manchester Uniteds reservlag åkte till Wales för att möta Swansea. Det blev en mycket lyckad kväll, trots ett tidigt baklängesmål. Redan i den första halvleken vände United till ledningen, och ytterligare två mål i den andra halvleken cementerade en säker seger för United. Extra roligt att Max Taylor fick hoppa in och göra sin första match efter sin cancerbehandling, även om det skedde på Teden Mengis bekostnad då han skadade sig.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Swansea – Manchester United 1-4 (1-2)

Premier League 2, 21 oktober

1-0 (6) Evans
1-1 (14) Large Ramazani
1-2 (42) Dylan Levitt (straff)
1-3 (75) Självmål
1-4 (90+1) Aliou Traore

Uniteds lag: Kovar; Laird (Hoogewerf 80), Mengi (Taylor 37), Bernard, Devine; Levitt, Traore; Puigmal, Galbraith, Ramazani; Mellor.

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS