Resultat (U23): Manchester United – Stoke City 3-1

Manchester Uniteds reserver tog en bekväm seger då Stoke besegrades med 3-1. Mason Greenwood, Angel Gomes och Largie Ramazani gjorde Uniteds mål.

United var det klart bättre laget och segern borde ha blivit betydligt större. Effektiviteten var dock inte den bästa. Greenwood brände ett par frilägen, målvakten räddade en straff från Gomes och United missade en uppsjö andra lägen.

Negativt var att Gomes klev av efter en skada mot foten. Efter en sväng till omklädningsrummet återvände han till avbytarbänken med en stor ispåse runt foten, så det ska nog inte vara någon fara. Även Dylan Levitt blev utbytt skadad. Levitt blev styggt tacklad i första halvlek men kunde spela klart halvleken.

Tahith Chong spelade hela matchen. Greenwood klev av efter en timme, förmodligen för att han ska resa med a-laget till Norwich på söndag.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Manchester United – Stoke City 3-1 (1-1)