Resultat (U21): Doncaster Rovers – Manchester United 1-2

Manchester United vann med 2-1 borta mot Doncaster och säkrade en slutspelsplats i EFL Trophy. Doncaster tog ledningen men United vände till seger genom mål av Ethan Galbraith och Mason Greenwood.

United fick jobba hårt för segern. Framför allt första halvan av första halvlek var hemmalaget överlägset och då var det Uniteds målvakt Matej Kovar som höll United kvar i matchen.

När Doncaster tog ledningen efter en timmes spel kom det dock efter en dundertabbe av Kovar. Det skulle i slutändan spela mindre roll. Tio minuter efter ledningsmålet kvitterade Galbraith med en volleykanon. Oavgjort hade varit tillräckligt för att ta United till slutspel men det skulle bättre än så, då Greenwood drev in från högerkanten och satte bollen i nät.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Doncaster Rovers – Manchester United 1-2 (0-0)