Martial om Solskjaer; Napoli tror på Håland till United; Greenwood och Chong mot Chelsea

Matchdag brukar betyda att det blir lite av en nyhetsdvala fram till timmen innan matchstart. Inget undantag idag. Vi får med oss att Anthony Martial har pratat med den officiella hemsidan. Att det spekuleras kring att Greenwood och Chong kommer medverka mot Chelsea och att Napoli tror att Håland hamnar i Manchester.

Greenwood och Chong med mot Chelsea?

Embed from Getty Images

Mason Greenwood och Tahith Chong startade lite oväntat i reservernas segermatch mot Doncaster under tisdagen och syntes därför inte till när Manchester Evening News hade sina fotografer ute på jakt efter spelare. Nu spekulerar dock den lokala tidningen att Mason Greenwood och Tahith Chong ändå kommer att finnas i truppen, men då såklart inte från start.

Martial i intervju

Embed from Getty Images

Anthony Martial har pratat med Manchester Uniteds officiella hemsida om livet som toppanfallare i Manchester United. Det är någonting som han verkar trivas bra med.  Fransmannen har under säsongen gjort fyra mål på sex matcher i alla turneringar.

”Vi har en av de bästa avslutarna att lära ifrån på träningen nu när Ole är vår manager. Jag har kollat några klipp på honom medan han fortfarande spelade, och vilken bra avslutare han var – han gjorde några fantastiska mål. 

Under träningar, ger han ibland lite tips och visar lite övningar och man kan se att han fortfarande har det. Kvalitén, touchen, avsluten… vi kan se allt han har!

Ole ger också oss forwards många bra tips i hur man positionerar sig på planen och vi är glada över att uppnå det. Det är viktigt att fortsätta lära sig nya saker, nya element som kan öka antalet alternativ det kan göra dig mer effektiv som spelare när man är ute på planen. 

Han har mycket kunskap att dela med sig av då han var en toppanfallare själv och det hjälper oss individuellt och vi kan köra framåt som ett lag. Som en anfallare är du inte där för att göra fantastiska passningar eller långa löpningar.”

Håland till United?

Embed from Getty Images

Det ska i alla fall Napoli tro enligt den italienska tidningen Corriere Dello Sport då man inte inte väljer att försöka värva norrmannen då klubbledningen ska tro att United kommer värva honom i januari. Erling Braut Håland har gjort stor succé i RB Salzburg under hösten där 19-åringen gjort 21 mål på 14 matcher där han bland annat gjort hela sex mål på tre Champions League och då var det en utav dem han inte startade. Erlin Braut Håland är som bekant son till Alf Inge Håland, samma person som Roy Keane satte in en riktigt stygg tackling på. Om det påverkar om hans son kommer till United eller ej återstår att se.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS