Resultat (U23): Middlesbrough – Manchester United 1-4

Manchester Uniteds reservlag besegrade ikväll Middlesbrough med 4-1 på Riverside Stadium. Arnau Puigmal gjorde två mål i första halvlek och i andra bidrog Tahith Chong med två (även om 3-1-målet nog kommer att räknas som självmål). Reserverna har därmed sex raka vinster.

Puigmal öppnade mÃ¥lskyttet med en briljant frispark frÃ¥n distans. Kort därefter räddade Matej Kovar – som före Puigmals mÃ¥l hade gjort en briljant reflexräddning – en straff. Precis före paus gjorde Puigmal matchens andra mÃ¥l, dÃ¥ han vann bollen offensivt och väggspelade med Chong.

Middlesbrough reducerade med kvarten kvar att spela men det skulle bara visa sig bli ett tröstmål.

Kort därefter slog Hannibal Mejbri en magnifik genomskärare till Chong, vars skottinlägg styrdes i mål av en försvarare. Sedan fick Chong även göra 4-1, då han snappade upp ett blockerat skott i straffområdet.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Middlesbrough – Manchester United 1-4 (0-2)