Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pogba utan gips; Rojo lämnar återbud; Amy Turner månadens spelare

Vi rullar ut dagens nyhetssvep, inte det med flest revolutionerande nyheter men ändå lite smått och gott av varje. Exempelvis inleder vi med de positiva nyheterna att Paul Pogba nu är gipsfri. Vi ser dessutom att Marcos Rojo lämnat återbud till landslaget, att Amy Turner blivit vald till månadens spelare av fansen och att några Unitedspelare skall till Dubai.

Pogba utan gips

Paul Pogba har under eftermiddagen uppdaterat sina ”stories” på Instagram. En av filmerna visar hur gipset plockas av hans högra ankel, och en senare video visar honom filmandes sina fötter med texten ”Enjoying that moment”.

Ett mycket gott tecken att han inte längre behöver ha gips, förhoppningsvis är comebacken inte alltför långt borta.

Rojo lämnar återbud till landslaget

Marcos Rojo fick hoppa in de sista minuterna i gårdagens match mot Brighton, och skulle idag rest iväg till det argentinska landslagets samling.

Landslagets twitterkonto lade dock ut en tweet igår eftermiddag med beskedet att Rojo inte kommer dit. Vi vet ännu inte anledningen, men vi får anta att han har någon form av skada.

Amy Turner månadens spelare

I lördags kunde vi rapportera att att Kirsty Hanson utsetts till månadens spelare i Women´s Super League, idag kom nästa glädjeämne från damlaget då Amy Turner blivit framröstad som månadens spelare av fansen.

Turner var ordinarie som mittback hela förra säsongen tillsammans med Millie Turner, men efter att Abbie McManus värvades in i sommar fick hon problem. Till en början hamnade hon på bänken, innan hon fick chansen som högerback – en chans hon verkligen tagit. Nu alltså så till den milda grad att fansen utsett henne till månadens spelare, i konkurrens med bland annat Uniteds målvakt Mary Earps.

Spelare till Dubai

Enligt Manchester Evening News skall ett antal Unitedspelare som inte är uttagna för landslagsspel flyga till Dubai för träning i varmare väder under landslagssamlingen.

Enligt samma artikel skall Luke Shaw och Nemanja Matic redan varit där för att snabba på deras rehabilitering.

Långläsning om Daniel James

Slutligen kan vi rekommendera en Athletic-artikel om Daniel James och hans något oväntade start i Manchester United.