Resultat (U23): Manchester United – Sunderland 3-0

Manchester United vann som väntat reservlagsmatchen hemma mot jumbolaget Sunderland. Det blev en relativt enkel seger med 3-0 där Largie Ramazani stod för två av målen.

Largie Ramazani gjorde ett 1-0 i den 16:e minuten då han snyggt tog ner en långboll från Dylan Levitt och med lite hjälp från försvararna gick bollen i mål och Ramazani stod för en fin målgest. Precis före paus gjorde Ethan Galbraith 2-0 där Ethan Laird stod för förarbetet.

I andra halvlek var Sunderland aldrig riktigt nära att störa United och i den 87:e minuten gjorde Manchester United sitt tredje mål och Ramazani sätta dit sitt andra efter en passning från Puigmal.

Ole Gunnar Solskjaer och Mike Phelan fanns på plats under matchen och framförallt Ramazani stärkte nog sina aktier till att få hänga med till Kazakstan på torsdag.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Manchester United – Sunderland 3-0 (2-0)