Resultat (U18): West Bromwich Albion – Manchester United 5-3

Det blev en riktig målfest när Manchester Uniteds och West Bromwich Albions juniorer möttes för andra gången den här veckan. Idag var det West Brom som drog det längsta strået. U16-anfallaren Rico Richards var stor segerorganisatör, då han gjorde hattrick och dessutom fixade en straff.

Efter att ha hamnat i tvåmålsunderläge i första halvlek skulle United kvittera till 2-2 och 3-3 i andra halvlek. Båda gångerna återtog dock West Brom ledningen omedelbart och efter 4-3 kunde United inte resa sig.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

West Bromwich Albion – Manchester Unite 5-3 (2-1)

U18 Premier League, 30 november

1-0 (20) Richards
2-0 (43) Malcolm
2-1 (45) Charlie McCann (straff)
2-2 (54) Mark Helm (Wellens)
3-2 (57) Richards
3-3 (66) Mark Helm (Mejbri)
4-3 (68) Gilbert
5-3 (76) Richards

Uniteds lag: Mee; Neville (Hughes 45+4), Fish, Hockenhull, Bejger; McCann, Helm (Svidersky 80); Wellens, Mejbri (Hoogewerf 67), Shoretire; Sotona

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS