Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträffar under derbyt

På lördag är det derby, med anledning av detta vill vi pusha lite extra för våra supporterträffer! Manchester City står för motståndet, och Unitedspelarna behöver allt stöd de kan få.

Matchen på lördag startar 18.30, dessa tre lokalföreningar gör något litet extra i samband med matchen.

Stockholm: För Red Army Stockholm är det ny plats som gäller. The International Bar på Norrlandsgatan 23 är det som träffen sker på. Utöver sedvanligt matchtips och quiz kommer också en matchtröja att lottas ut. Anmäl dig i detta Facebookevent.

Göteborg: Red Army Göteborg är väletablerade på John Scotts på Linnegatan 38. Utöver sedvanligt matchtips blir det utlottningen av en signerad matchtröja. Tröjan är signerad av Juan Mata, Lee Martin, David May, Ben Thornley och Russel Beardsmore. Anmäl dig i detta Facebookevent.

Umeå: O’Learys, Skolgatan 64D, är platsen för Red Army Umeå. Utöver sedvanligt matchtips kommer också en matchtröja att lottas ut. Anmäl dig i detta Facebookevent. OBS: Kom senast 18.00 för att vara garanterad plats i loungen.

== == ==

Det är viktigt att trycka på ”kommer” på Facebookeventen (där ni också hittar mer information) om du tänkt dyka upp, så att arrangörerna har en susning om ungefär hur många som kommer. För att få en bra plats kan det också vara bra att komma i tid, det lär bli mycket folk på samtliga ställen.

== == ==

Eventuellt kommer några fler lokalföreningar anordna träff, detta återkommer vi med under fredagen om det blir aktuellt.