Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Manchester City

18.30 imorgon smäller, Manchester United kliver då ut på arenan på andra sidan stan för att ta hem tre poäng mot Manchester City. Ikväll har vi fått den matchtrupp Ole Gunnar Solskjaer valt att ta ut.

Det är som brukligt via Manchester Evening News vi får truppen. Så här ser den ut:

MÃ¥lvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Ashley Young, Brandon Williams
Mittfältare: Fred, Andreas Pereira, James Garner, Scott McTominay, Jesse Lingard, Juan Mata, Daniel James
Anfallare: Mason Greenwood, Anthony Martial, Marcus Rashford

Den observante ser att truppen är identisk med den som Solskjaer tog med mot Tottenham, så när som på den positiva nyheten i att Anthony Martial är tillbaka. Att fransmannen skulle vara involverad bekräftades mer eller mindre av Solskjaer på presskonferensen tidigare idag, som vi rapporterade om här. I och med Martials intåg är det 20 spelare som är med, vilket innebär att en av utespelarna får sitta på läktaren tillsammans med Lee Grant. Det borde rimligen vara en av våra tre vänsterbackar, men något säger mig att James Garner ligger mer illa till.

Phil Jones saknas alltså igen, trots att han inte är skadad. Inte heller Tahith Chong och Angel Gomes är med, men båda dessa herrar spelar ju majoriteten av sina matcher med reservlaget.

I övrigt är det skador som stoppar Eric Bailly, Diogo Dalot, Tim Fosu-Mensah, Marcos Rojo, Paul Pogba och Nemanja Matic från att kunna medverka.