Muss-podden special: #25 Adam med Björn Appelgren

I det 25:e specialavsnittet gästas vi av Muss alldeles egna Björn Appelgren.
Det blir bland annat ett längre snack om vad vinsterna mot Spurs och City kan betyda för Solskjaer och laget framöver, hur vi bör disponera truppen inför det hektiska julschemat samt en del lyssnarfrågor.
Trevlig lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS