Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Lauren James skriver proffskontrakt med Manchester United

Embed from Getty Images

Manchester United meddelade under måndagseftermiddagen att man skrivit ett proffskontrakt med den unga anfallaren Lauren James. 

Årets mörkaste vecka inleddes med positiva nyheter från damlaget. Manchester United meddelade på måndagen att man skrivit ett nytt kontrakt med anfallaren Lauren James. Kontraktets längd offentliggörs inte, men det är första gången den nu 19-åriga James skriver proffskontrakt.

James kom till Manchester Uniteds nybildade damlag ifjol och har gjort 24 mål på 39 matcher så här långt. Hon är även bofast i det engelska U19-landslaget och inledde sin karriär i Arsenal.

”Jag är väldigt glad över att ha skrivit under ett proffskontrakt med Manchester United. Det är ett stolt ögonblick för mig och min familj. Klubben har stora ambitioner och jag är glad att vara en del av dem. Jag är ännu ung och lär mig hela tiden under Casey och det övriga tränarteamet och hoppas jag kan fortsätta min utveckling här de kommande åren.”

Casey Stoney är förstås nöjd över att få behålla sin anfallstalang.

”Lauren är en exceptionell talang. Hon är en av de mest tekniskt begåvade spelarna jag jobbat med. Det är fint att hon nu skriver sitt första proffskontrakt med den här klubben och det är inget tvivel om att hon kommer att ha en strålande framtid om hon fortsätter att jobba hårt.”