Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: GÃ¥ vidare i cupen

Förra veckan klarade vi ett avancemang i Europa League efter klara 4-0 mot AZ Alkmaar, innan United var tillbaka i gamla synder och kryssade mot Everton. Damlaget skulle spela två matcher mot Birmingham, men det blev bara en.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Europa League: Manchester United – AZ Alkmaar 4-0

En väldigt svag insats i första halvlek blev till en desto bättre i den andra. Mason Greenwood gjorde två, medan Ashley Young och Juan Mata stod för varsitt.

Premier League: Manchester United – Everton 1-1

United stod för en relativt blek insats, men var ändå närmast segern mot ett pånytfött Everton. Lindelöf stod för ett självmål i den första halvleken, medan Mason Greenwood kvitterade med cirka en kvart kvar.

Dammatcher

FA Women’s League Cup: Birmingham City – Manchester United 1-3

Manchester United vann alla matcher i årets gruppspel och är nu vidare till slutspel i damernas ligacup efter mål av Lizzie Arnot, Jane Ross och Ella Toone.

Matchrapport.

Ungdomsmatcher

U23 Premier League: Manchester United – West Bromwich 3-1

Målen gjordes utav Largie Ramazani, D’Mani Mellor och Angel Gomes när United lyckades vända och vinna mot West Bromwich.

FA Youth Cup: Manchester United – Lincoln City 2-0

Manchester United klev in i FA Youth Cup och man vann utan några större problem mot Lincoln City efter två mål från Dillon Hoogewerf.