Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Semifinaldatum spikade; Havertz blir dyr; 27 år sedan kungens entré

Embed from Getty Images

Det är dagen efter att Manchester United tog sig vidare till semifinal i ligacupen. Ett tämligen magert nyhetssvep toppas med datumen för semifinalduellen med City. Vi rapporterar också om diverse transferrykten och noterar att två prominenta herrar i Uniteds historia firar årsdag just idag. 

Dubbelmötet med City spikat

Igår tog sig Manchester United vidare till semifinal i ligacupen. Igår lottades vi också mot Manchester City i nämnda semifinal. Nu står det klart att United inleder hemma den 7 januari medan returen spelas på andra sidan stan den 29 januari. Det intressanta i sammanhanget är att United möter Wolves i anslutning till bägge matcherna. Den 4 januari är det match i FA-cupen medan det den 1 februari vankas ligamatch.

Noteras kan också att tv-matcherna för februari månad högst antagligen slås fast imorgon fredag.

Havertz och Grealish

Med drygt två veckor kvar tills dess att januari fönstret slås upp kan vi beta av några transferrykten som ploppat upp denna torsdag. Tyska Bild hävdar att Manchester United hållit konkreta samtal med Bayer Leverkusen rörande en övergång för succéanfallaren Kai Havertz. Liverpool och Manchester City ska också vara intresserade, men tyskarna har inget intresse av att sälja. Bild hävdar också att anfallaren värderas till 130 miljoner euro.

Irish Mirror, som vi inte citerar jätteofta, menar att Aston Villa kan behöva sälja spelare för att klara Financial Fair Play-reglerna efter sitt smått galna sommarfönster. En av spelarna som kan få gå och som värderas högst är Jack Grealish. Tidningen menar att Manchester United håller ett öga på spelarens förehavanden. 

Embed from Getty Images

Den här dagen…

…för 27 år sedan gjorde Eric Cantona sitt första mål för Manchester United.

…för ett år sedan tog Ole Gunnar Solskjaer över Manchester United.