Spelarbetyg Watford – Manchester United 2-0

Det sÃ¥g exakt lika dÃ¥ligt ut som man hade befarat pÃ¥ förhand. Manchester Uniteds oförmÃ¥ga att styra spel mot pÃ¥ pappret sämre lag är häpnadsväckande usel och det blev förlust mot jumbolaget Watford med 2-0. Det var inte orättvist.

På förhand var det en väntad elva, det som kunde diskuteras var ifall man skulle ha spelat med Greenwood istället för Lingard, men så blev det inte.

Första halvlek var från bägge lagen kvalitetsmässigt dålig. United skapade en chans och det var genom Lingard som blev frispelad. När spelare utan självförtroende hade gjort det så säkert som möjligt och försökt placera, valde istället Lingard att chippa över Foster. Det gick över och det ett märkligt beslut från Lingards sida.

Den andra halvleken hann knappt börja innan Watford hade gjort både 1 och 2-0. Det första var en bjudning från de Gea, medan det andra var en bjudning från Wan-Bissaka.

Paul Pogba gjorde comeback efter en tids skadefrånvaro med cirka halvtimmen kvar och han var den som stod för det positiva i dagens Manchester United som åkte tomhänta hem från Vicarage Road.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dÃ¥lig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea: 4

Det här måste vara David de Geas sämsta säsong i seniorkarriären. Var för tunn i luften i första halvlek när domaren valde att blåsa frispark (det var en korrekt blåst frispark). Bjuder sen på 1-0 målet genom en märklig tavla. Alldeles för dåligt.

Aaron Wan-Bissaka: 5

Lite svårt att sätta betyg på Wan-Bissaka. Är den som ger Watford en straff till 2-0, men står också som vanligt för många bra och fina brytningar under matchen. Var om möjligt ännu sämre offensivt än vad han brukar.

Victor Lindelöf: 5

Var något bättre än sin mittbackskollega i dagens match, även om det inte säger så mycket. Slog en slarvig passning i första halvlek som kunde ha straffat sig. Hade det tufft med Troy Deeney matchen igenom.

Harry Maguire: 4,5

Något skakigare än sin svenska kollega. Var ovanligt slarvig i passningsspelet och spred mycket osäkerhet i backlinjen. En av Maguires sämre matcher i United.

Luke Shaw: 5

Såg tung och rätt trög ut. Stod mest ut med att täckt undan ett farligt läge för Watford i den första halvleken. Blev varnad.

Scott McTominay: 5

Utbytt 73´. Gör som vanligt sitt jobb, men var dålig i både duellsspelet och framförallt passningsspelet. Ser väldigt begränsad ut när United ska föra spelet.

Fred: 5

Hade precis som McTominay problem idag. Gör en okej första halvlek och han försöker mycket. Men det fanns inte där idag.

Daniel James: 4

Utbytt 58´. Börjar orken tryta för Walesaren som stÃ¥tt för en fin höst i United? Givetvis ett ordentligt underbetyg till Manchester United att James ha ”tvingats” spela vecka efter vecka. En naturlig nedgÃ¥ng i form.

Jesse Lingard: 4

Utbytt 64´. Kanske inte skulle ha gjort mål, men skulle absolut ha gjort det bättre när han hade sitt friläge. Var på ett negativt sätt överallt och ingenstans under Uniteds anfall.

Marcus Rashford: 6

Kanske något högt betyg. Men man såg i alla fall glimtvis hans toppar och han gjorde det ändå ganska ofta svårt för Watfords försvar.

Anthony Martial: 5

Har personligen lite svårt för Martial på forwardspositionen, tycker att han tillför för lite. Slarvig när han väl fick sina chanser.