Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Arsenal

Paul Pogba var inte med när Manchester United idag reste till London inför morgondagens match mot Arsenal. Det är inte uteslutet men ändå osannolikt att han ansluter till London på egen hand. Däremot fanns det en plats i resesällskapet för Tahith Chong och Angel Gomes.

Målvakter: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Phil Jones, Brandon Williams, Ashley Young, Luke Shaw
Mittfältare: Nemanja Matic, Fred, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Daniel James, Juan Mata, Angel Gomes
Anfallare: Marcus Rashford, Anthony Martial, Mason Greenwood, Tahith Chong

Källa: Manchester Evening News

Det är alltså 21 spelare som Solskjaer tagit med sig ner, och lite från ingenstans får vi alltså se Angel Gomes och Tahith Chong i truppen igen. Trots bristen på innermittfältare finns det dock ingen plats för James Garner, vilket känns väldigt märkligt då det alltså egentligen bara är Matic och Fred som är naturliga innermittfältare med i truppen. Kanske har han en skada vi inte blivit informerade om.

Men det stora är alltså att Paul Pogba inte syntes till, trots att Solskjaer efter Burnleymatchen sa att han skulle resa med. Den presskonferensen, som vi redovisade här, var dock för några dagar sedan, vilket innebär att någon form av bakslag så klart kan ha kommit med hans skada. Möjligen reser han från en annan tågstation, men det skall vi inte räkna med.