Resultat (U23): West Ham United – Manchester United 2-0

Manchester Uniteds reserver räckte inte till i seriefinalen mot West Ham och lämnar London med en 2-0-förlust i bagaget. Båda målen i första halvlek.

Framför allt före paus var West Ham det klart bättre laget. Efter paus spelade United – som saknade många spelare – upp sig men hemmalagets seger var klar och rättvis.

West Ham leder nu serien med 4 poäng. Med tanke på att de är obesegrade efter 14 omgångar lär inte United kunna hämta upp försprånget på de 8 sista matcherna, så mest troligt blir det playoff för United i vår (United har 14 poäng till godo på Middlesbrough under playoffstrecket).

Notabelt är att James Garner gjorde comeback efter några veckors frånvaro. Däremot var varken Tahith Chong eller Angel Gomes med, vilket troligen beror på att de är med i truppen inför morgondagens match.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

West Ham United – Manchester United x-x (2-0)

Premier League 2, Division 2, 6 januari

0-1 (25) Lewis
0-2 (35) Holland
r/k (83) Anang (två varningar)

Uniteds lag: Kovar; Laird, Taylor, Mengi, Devine; Garner, Puigmal; McGhee, Galbraith, Traore; Mellor

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS