Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Cameron Borthwick-Jackson klar för Oldham

Embed from Getty Images

Manchester United fortsätter låna ut spelare. Cameron Borthwick-Jackson, som återkallades från Tranmere tidigare i januari, är klar för Oldham på ett låneavtal som sträcker sig över återstoden av säsongen. 

Med dryga veckan kvar av transferfönstret fortsätter spelartrafiken från Manchester. På fredagskvällen meddelade klubben att Cameron Borthwick-Jackson är klar för Oldham. Det rör sig om ett lån som sträcker sig över resten av säsongen. Lånet blir 22-åringens andra denna säsong. En mindre lyckad sejour hos helgens FA-cupmotståndare Tranmere avbröts i början av januari efter att ”CBJ” bara fått förtroendet i  fem matcher och dragit på sig en skada.

Borthwick-Jackson, som fyller 23 den 2 februari, har en radda av misslyckade lånesejourer bakom sig och lär lämna Manchester United i sommar. Oldham håller till i League Two där man för närvarande parkerar på en 18:e plats. Avståndet ner till jumboplatsen och degradering (endast det lag som slutar sist faller i år) är sju poäng. Borthwick-Jackson blir klubbkamrat med tidigare Unitedspelaren Zak Dearnley som skrev på för Oldham tidigare denna månad.

Vi önskar Cameron Borthwick-Jackson lycka till i Oldham!